Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat".

Weber Smoking Wood Chunks Hickory

SEK 159
Leverans.
från 0 kr
Läs mer.
Lager.
I lager
Läs mer.
Tillverkare.
Artikelnummer.
17619
från SEK/månad
Rökträ av hickory i praktisk återförslutningsbar påse. Träslaget har en kraftig smak som passar särskilt bra till att röka nötkött, vilt och fläskkött. Påse à 1,5 kg.

Specifikation


>1,5 kg rökträ
>Av hickoryträ från USA
>Kraftig arom
>Förpackning av hög kvalitet och 100 % återvinningsbart material
>Har blixtlåsförslutning
>För rökning på rökgrillen och gasol- och kolgrillar

Tips


Ska du bara röka en kortare stund kan det vara en bra idé att använda rökflis i stället för rökträ. Ett par nävar ger 10–20 minuters rök, beroende på hur varm grillen är. Rökträ kan läggas direkt på grillgallret eller i en röklåda. Var försiktig så att du inte använder för mycket rökträ. Du kan alltid tillsätta lite extra efter en stund, så börja med lite och fyll på allt eftersom om du vill ha mer röksmak!

Beskrivning


Gillar du äkta amerikansk BBQ? Då behövs det rök på grillen! Att röka är som att tillsätta en unik krydda till grillköttet. Vilket träslag du föredrar är en smaksak, så det bästa är att du provar dig fram. Hickory är en äkta amerikansk BBQ-klassiker som ska användas försiktigt eftersom smaken är väldigt kraftfull och skarp. Träslaget passar särskilt bra till att röka nötkött och vilt. Men hickoryarom passar även bra till lax, kalvstek, burgare och brie – för att inte tala om den främsta klassikern av alla, pulled pork. Du kan röka på alla Webers grillar. Smoking wood chunks passar dock bäst när du röker maten längre i rökgrillen eller klotgrillen.

Fördelar


Rökträ av hickory har en kraftig rökarom | Träslaget passar särskilt bra till att röka nötkött, fläskkött och fågel | Ger en kraftig och skarp baconaktig röksmak | Förpackningen kan stängas med blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda träet från fukt | Rökträ gör det lätt att blåsa nytt liv i klassikerna Kan läggas bland briketter eller kol i rökgrillen och i gasol- och klotgrillar | En påse på 1,5 kg räcker till flera grillkvällar | Rökträ används normalt till rätter med längre tillagningstid
Du kanske också är intresserad av: