Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat".

UPPTÄNDNING PÅ RÄTT SÄTT

 
Upptändning av grillen är det absolut viktigaste när du skall bemästra briketter och kol. När du har lärt dig att tända på rätt sätt så har du skapat förutsättningar för att lyckas med nästa steg och med att vidareutvecklas. Lär dig hur du får briketter och kol att glöda intensivt, med ett tunt lager av vitt stoft. Under det vita stoftet skall du kunna ana ett intensivt glödande centrum.
 

SKORSTENSTÄNDARE


Det finns många många många teorier om hur du skall skapa en riktigt sprakande glödbädd. Men vi vågar påstå att skorstenständaren är en helt överlägsen lösning. Den kostar under 200 kronor. Den är busenkel att använda. Och det tar bara 20 minuter för den att leverera glödheta briketter. Du behöver bara briketter, tidningspapper, en tändsticka och en skorstenständare. Sen är du redo att starta. Gör så här. Ställ skorstenständaren ovanpå brikettgallret mitt i grillen. Placera ett par löst ihopknycklade tidningspapper i bottenutrymmet på skorstenständare, under det konformade gallret. Fyll på med briketter i skorstenständaren rakt ovanifrån. Tänd tidningspappret. 
 
Använd ett par riktiga grillhandskar när du häller ut briketterna på brikettgallret. Och glöm inte att titta bort. Det kommer att spraka och sprätta glöd från briketterna.