Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat".

FLAVORIZERS HJÄLPER DIG ATT PLOCKA FRAM GRILLSMAKERNA

 

Använder du gasolgrill och argumenterar för att du kan skapa samma smaker som en kolfantast? Enligt gasolgrillstillverkaren Weber har du rätt. Företaget skriver att smakerna blir samma och omöjliga att särskilja oberoende av om du grillar med gasol eller briketter. Flavorizers är placerade ovanför gasolbrännarna. Och det gör dem glödheta. När grillen är varm och du placerar maten på grillgallret så börjar det ganska fort att droppa safter och fetter från kött etcetera. Dropparna är guld värda. De skapar en aromatisk rök och ånga som plockar fram de riktga grillsmakerna. Det är samma genuina grillsmaker som skapas då dropparna kommer i kontakt med glödheta briketter eller kol.

RENGÖRING AV GASOLGRILLENS FLAVORIZERS

 

Rengör dina Flavorizers ett par gånger varje grillsäsong. Gör så här. Värm upp grillen riktigt varm och använd skursvampshuvudet på en grillborste. Låt sedan grillen svalna helt och lyft ut alla flavorizers. Tvätta stängerna med en trasa, varmt vatten och diskmedel. Skölj ordentligt med varmt vatten efteråt.