Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat".

DET FÖREKOMMER FEL PÅ ALLA GASOLGRILLAR. DET GÄLLER ÄVEN DE BÄSTA TILLVERKARNA

 

OJÄMN TEMPERATUR


Maxtemperaturen i gasolgrillar varierar men 300 grader är vanligt. Upplever du att din gasolgrill sjunker i temperatur plötsligt? Temperaturförändringar gör det svårt att kontrollera grillningen. Tillförlitligheten och fördelarna med perfekt värmekontroll blir snabbt en nackdel med okontrollerad temperatur. En trolig orsak till temperaturskiftningar i gasolgrillar är att gasolregulatorn är delvis ur funktion. Ersätt din trasiga regulator med en ny. Montering av en ny regulator är enkelt och priset för en ny regulator med slang är inte speciellt dyrt. Byt gasolslangen samtidigt som du byter gasregulatorn.
 
 

KONTROLLERA GASOLSYSTEMET PÅ WEBER PERFORMER


Weber byter ut anslutningssystemet för propangasflaskor av engångstyp på samtliga Weber Performer med Gasoltändning. Utbytet är kostnadsfritt och gäller Weber Performer med Gasoltändning av årsmodell 2008 och äldre. Från och med årsmodell 2009 så är det nya anslutningssystemet monterat redan från början. Utbytet rekommenderas men är ej tvingande. Förändringarna i det nya anslutningssytemet gör din grill säkrare.