Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat".

INFORMATION OM ATT GRILLA MED GASOL OCH GASOLGRILL

 
Alla Grillbutikens gasolgrillar är avsedda för propan (LP). LP är förkortningen för Liquefied Petroleum. Det sker även tillverkning av grillar som är avsedda för naturgas (NG). Naturgasgrillar är ovanliga i Europa.
 

ENGÅNGSBEHÅLLAREEngångsbehållare har en självstängande utloppsventil som gör att du kan skifta behållaren mellan olika anslutna föremål utan att något läcker ut. Engångsbehållare finns i flera olika storlekar. För att behållaren skall passa så skall anslutningen vara gängad och av internationell standard 7/16. Engångsbehållaren med artikelnummer 26100 från Weber är av samma typ. Volymen i flaskan är 445 gram. En flaska med den volymen propangas räcker ungefär 3,5 timmar vid full effekt.
 
Weber Performer, Baby Q, Q100 och Q120 skall användas tillsammans med det som kallas engångsbehållare.
 

FÖR MER INFORMATION
 

Läs mer om gasol, användning av gasol och alla förekommande flasktyper på www.aga.se. Aga har även ett mycket bra beskrivande dokument som finns att ladda ner.