Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat".

SÅ HÄR MONTERAR DU WEBER GASOLSLANG 8454

 
Gasolslang 8454 passar alla Weber gasolgrillar med undantag för Weber Performer med gasoltändning även kallad Touch And Go. Det är lätt att koppla din Weber Q 100 Gasolgrill eller Weber Q 120 gasolgrill till en riktig gasolflaska. Så här gör du för att byta från engångsbehållare till P-standard på din Weber Q.
 
Weber Q 100 och Weber Q 120 ger utomstående flexibilitet. Du kan grilla, oavsett var du är, även där hemma. En god idé är att koppla en större gasolflaska om du använder grillen dagligen på en fast plats. För att komplettera portabiliteten med engångsbehållare. Det är mer ekonomiskt och det är enklare om man grillar längre tid. För att koppla en större flaska till grillen är det enda du behöver är en så kallad adapterslang och regulator med Webers artikelnummer 8454. Läs följande instruktion noga för att undvika läckage, som kan resultera i brand och i värsta fall explosion.
 

STEG ETT


Lösgör den existerande slangen och regulatorn med en fast nyckel. Slangen är vänstergängad. Det innebär att du ska skruva den med klockan för att lossa slangen från ventilen. Det är viktigt att hålla fast i hela manifoldanslutningen och inte bara det svarta kontrollvredet.


STEG TVÅ


Skruva på den nya slangen där originalslangen var monterad. Använd en fast nyckel för att skruva åt slangen. Dra fast ordentligt men inte allt för hårt. Håll i hela manifoldanslutningen och inte endast i det svarta kontrollvredet.


STEG TRE


Gör ett läckagetest före du tänder grillen. Detta gör du genom att blanda såpalösning. Applicera såpalösning på slangkopplingen som du precis har skruvat på. Vredet på grillen ska vara avstängt samtidigt som du öppnar för gasen på gasolflaskan. Om det bubblar i såpalösningen så finns det ett gasolläckage. Kontrollera att kopplingen mellan ventilhuset och slangen är tillräckligt åtdragen. Om läckaget fortfarande kvarstår kontakta Grillbutiken.