Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat".

Weber Kallrökningsenhet

SEK 749
Leverans.
från 0 kr
Läs mer.
Lager.
I lager
Läs mer.
Tillverkare.
Artikelnummer.
17636
från SEK/månad
Den smarta kallrökningsenheten gör kallrökningen enklare. Tack vare hållaren förbränns rökspånet jämnt och effektivt under 8–10 timmar.

Specifikation


>Används med rökspån för kallrökning
>Tillverkad av stål med keramisk beläggning
>Enkel att fylla på och tända
>Brinntid: 8-10 timmar
>Mått: Ø25 cm x H 5 cm
>Passar till alla Webergrillar utom de bärbara och Weber Q-serien

Tips


Använd en stormtändare när du ska tända rökspånet, för normalt krävs det en rejäl låga för att få fart på det.Kallrökning fungerar bäst höst och vinter, när det är kallt ute. På sommaren är det normalt för varmt.

Beskrivning


Kallrökt fisk, t.ex. lax eller forell, hemgjord korv och bacon faller de flesta i smaken. Och det är kul att röka råvarorna själv! Men för att komma igång med rökprojektet – och för att lyckas! – gäller det att ha ordning på utrustningen. Med kallrökningsenheten slipper du krångla med aluminiumfolie och sprit när du ska tända spånen. Samtidigt är du säker på att de brinner som de ska – sakta och stillsamt i 8–10 timmar utan att slockna.

Fördelar


Rökspånet ligger på plats i kallrökningsenheten | Enhetens form gör att spånet pyr precis så sakta som det ska, utan att slockna | Ingen aluminiumfolie eller sprit behövs | Placeras på kolgallret eller grillgallret | Kan användas i alla slags Webergrillar, utom Weber Q som inte sluter tillräckligt tätt
Du kanske också är intresserad av: