Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat".

Weber Grillgaller Porslinsemaljerat gjutjärn Spirit 200-serie (2013-)

SEK 1 149
Leverans.
från 0 kr
Läs mer.
Lager.
4-7 dagar*
Läs mer.
Tillverkare.
Artikelnummer.
7637
från SEK/månad
Porslinsemaljerade gjutjärnsgaller i set om 2 st. Passar till Spirit 200-serien från 2013.

Specifikation


>Tillverkad i porslinsemaljerat gjutjärn
>Enkel att rengöra
>Passar till Spirit 200-serien från 2013
>Levereras i set om 2 st

Tips


Se till att borsta av grillgallret omsorgsfullt när maten är klar och grillen fortfarande är rykande varm. Då får du enkelt bort allt från gallret och sliter inte ut grillborsten i onödan. Rengöring och underhåll är avgörande om du vill garantera längsta möjliga hållbarhet på dina Weber-produkter. Weber grillgallerskydd ska användas varje gång du har rengjort grillgaller och stekplattor. Sprayen är en ren naturprodukt med manuell pump. I synnerhet galler och plattor av gjutjärn får nytt liv med Weber Grate Protector.

Beskrivning


En härlig kväll på terrassen, full fräs på grillen och god mat på tallrikarna – då är trivseln garanterad. Med en gasolgrill är succén bara några minuter bort. Du behöver bara tända grillen, så kan du sätta igång med maten direkt – och tillaga biffar, kycklingfiléer eller något annat med de härligaste grillränder. De porslinsemaljerade grillgallren till grillar i Spirit 200-serien (2013-) ger dig en utmärkt och gedigen grund för grillningen och för att skapa mat som är en fröjd för både ögat och gommen. Efteråt går det lätt att rengöra grillgallren med ordentlig värme och en bra borste.

Fördelar


Bra, funktionella grillgaller som ger perfekta förutsättningar för grillningen | Porslinsemaljeringen gör det lättare att rengöra gallret efter användning | Tillverkat i den välkända Weberkvaliteten | Passar till Spirit 200-serien från 2013 och framåt
Du kanske också är intresserad av: