Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat".

Weber Grillgaller Rostfritt Stål Spirit 200-Serien 2007-2012

Weber Set of stainless steel cooking grates for Genesis Silver A/Spirit 500
SEK 1 189
Leverans.
från 0 kr
Läs mer.
Lager.
4-7 dagar*
Läs mer.
Tillverkare.
Artikelnummer.
7521
från SEK/månad
Passar till Spirit 200-serien/Genesis Silver A (t.o.m. 2005) / Spirit 500 från före år 2000. Grillgaller i rostfritt stål – de bästa gallren för din grill. Ger snygga grillmönster och är enkla att hantera.

Specifikation


>Tillverkat i rostfritt stål
>Passar till Spirit E-200-serien
>Säljs i set om 2 st

Tips


Borsta av grillgallret när maten är klar och grillen fortfarande är rykande het. Då blir det enkelt att få bort allt från gallret och du slipper nöta på grillborsten i onödan.

Beskrivning


Det finns inget bättre än en riktigt lång grillkväll! Med läcker mat och trivsamt umgänge kan kvällen på terrassen bli lång, och med en gasolgrill är succén bara några få minuter bort. Tänd grillen och börja trolla med maten. Med grillgaller i rostfritt stål till din grill från Spirit E-200-serien har du bästa möjliga förutsättningar för din grillning – bättre kan det inte bli! Här kan du laga läckra biffar med riktiga grillränder, och du slipper ödsla onödig tid på att göra grillgallren rena. De är nämligen mycket smidiga att hantera, så att du kan få tid till det viktigaste – trivseln och den goda maten!

Fördelar


De bästa grillgallren till Spirit | Tillverkade i rostfritt stål – det bästa materialet när grillen står ute | Ger snygga grillmönster och är enkla att hantera | Tillverkat i den välkända Weberkvaliteten | Passar till Spirit 200-serien/Genesis Silver A t.o.m. 2005/Spirit 500 från före år 2000
Du kanske också är intresserad av: