Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat".

Weber Grillgaller Gjutjärn Genesis 2007 Och Framåt

Weber Set of porcelain enamelled cast iron grates, Genesis 300 series
SEK 1 499
Leverans.
från 0 kr
Läs mer.
Lager.
4-7 dagar*
Läs mer.
Tillverkare.
Artikelnummer.
7524
från SEK/månad
Grillgaller i gjutjärn till Genesis-serien från 2007 – de bästa gallren för din grill. Gör perfekta grillmönster, blir snabbt varma och är enkla att hantera.

Specifikation


>Tillverkad i gjutjärn
>Passar till Genesis-serien från 2007
>Säljs i set om 2 st

Tips


Borsta av grillgallret när maten är klar och grillen fortfarande är rykande het. Då blir det enkelt att få bort allt från gallret och du slipper nöta på grillborsten i onödan.

Beskrivning


Det finns inget bättre än en riktigt lång grillkväll! Med läcker mat och trivsamt umgänge kan kvällen på terrassen bli lång, och med en gasolgrill är succén bara några få minuter bort. Tänd grillen och börja trolla med maten. Med grillgaller i gjutjärn till din grill från Genesis-serien från 2007 har du bästa möjliga förutsättningar för din grillning – bättre kan det inte bli! Lägg en biff på grillen och få precis de perfekta grillränder som alla grillkockar drömmer om. Grillgallret blir rykande hett på nolltid och du slipper ödsla onödig tid på rengöringen. De är nämligen mycket smidiga att hantera, så att du kan få tid till det viktigaste – trivseln och den goda maten!

Fördelar


De bästa grillgallren till Genesis-serien från 2007 | Tillverkade i gjutjärn, så att gallren snabbt blir rykande heta | Ger perfekta grillmönster | Enkla att hantera | Tillverkat i den välkända Weberkvaliteten
Du kanske också är intresserad av: