Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat" nedan.
Produktmeny    
Bild saknas

Weber Smoking Wood Chips Fläskkött Nyhet

SEK 69
Leverans.
från 0 kr
Läs mer.
Lager.
I lager
Läs mer.
Tillverkare.
Artikelnummer.
17664
Rökträblandning speciellt framtagen för att passa för rökning av fläskkött. En mix av fruktträ ger en söt och lagom kraftfull röksmak. Påsen innehåller 700 g.

Specifikation


>0,7 kg rökflis
>Förpackning av hög kvalitet och 100 % återvinningsbart material
>Har blixtlåsförslutning
>För rökning på gasol- och kolgrillar
>Kan användas med och utan röklåda

Tips


Använd en röklåda när du röker på grillen. Lådan hjälper dig att styra mängden rök, eftersom du snabbt kan ta bort lådan från grillen när maten har fått tillräckligt med rök.Ska du röka under längre tid kan det vara en bra idé att använda rökträ i stället för rökflis. Rökträ består av större träbitar och brinner därmed under längre tid. Var försiktig så att du inte använder för mycket rökträ. Du kan alltid tillsätta lite extra efter en stund, så börja med lite och fyll på om du vill ha extra mycket röksmak.

Beskrivning


Rök är som att tillsätta en unik kryddning till ditt grillkött. Och det är enkelt att röka på alla slags gasol- och kolgrillar, genom att antingen lägga flis på gallret eller i en röklåda som enkelt kan lyftas bort när köttet har fått tillräckligt mycket rök. Vilket träslag du föredrar är en smaksak, så det bästa är att du provar dig fram.

Fördelar


Uppgift saknas
Du kanske också är intresserad av: