Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat" nedan.
Produktmeny    

Weber Rotisseri Q200/2000-Serie Rostfritt Stål Nyhet

SEK 1 599
Leverans.
från 119 kr
Läs mer.
Lager.
I lager
Läs mer.
Tillverkare.
Artikelnummer.
17561
från 133 SEK/månad
Rotisseri som roterar köttet under hela grillningen och ger kyckling, lammstek och andra hela stekar en jämn stekyta och en krispigt spröd grillyta. Passar till Weber Q2000/200-serien.

Specifikation


>Rotisseri som roterar maten under hela grillningen
>Kan grilla allt från kyckling och kalkon till lammstekar – eller varför inte en hel ananas
>Består av rotisserihållare, motor, spett och gafflar i rostfritt stål
>Rotisserihållaren kan fällas samman och ställas undan när den inte används
>Motordrift med en kapacitet på upp till 6 kg
>Passar till Weber Q2000/200-serien

Tips


Använd rotisseriet till desserten! Skala en hel ananas, trä den på spettet och grilla den tills den är lätt gyllenbrun. Servera den i skivor med en god vaniljglass.

Beskrivning


Klassisk dansk julanka med krispigt skinn och saftigt kött. Frasigt grillad kyckling som får det att vattnas i munnen. Och lammkött med den perfekta gyllene ytan! Weber Original-rotisseriet till Weber Q2000/200-serien är det ultimata tillbehöret till dig som inte vill låta dig begränsas i dina utmaningar vid grillen. Med rotisseriet roteras kyckling, anka, kalkon – vilken typ av kött som helst – under hela grillningen med hjälp av en liten motor. Det innebär att du aldrig behöver vända köttet under grillningen – steken sköter sig själv och vänder till och med runt köttsaften, så att köttet får en helt annan saftighet och stekyta. Under tiden kan du njuta av kvällen på äkta grillmanér – tillsammans med gästerna och ett glas vin. Ett måste för alla grillentusiaster

Fördelar


Ett av de mest populära tillbehören till grillen | Ger nya möjligheter vid grillen | Smidig tillagning av kyckling, anka, kalkon, lammstek och andra stekar | Ser till att köttet blir jämnt brynt med krispigt skinn och knaprig svål och att det behåller sin saftighet | Enkelt att ta fram och använda | Perfekt att ge bort i present
Du kanske också är intresserad av: