Anslut termometern till gratisappen Weber iGrill och ha koll på temperaturen i både råvara och grill. Använd förinställningarna eller anpassa termometern efter eget tycke och smak. Utrustad med två stickor, men med kapacitet för fyra.
Specifikation
>Tv. mätstickor (med kapacitet för fyra)
>Bluetooth för anslutning till iGrill-appen
>Magnetisk, enkel att fästa p. grillen
>Display med bakgrundsbelysning
>Batteritid p. upp till 200 timmar
Tips
Oavsett om du föredrar ditt kött blodigt, medium eller genomstekt är det köttets innertemperatur som avgör om det är färdiglagat och klart att äta. Stick in termometersonden i köttet på det tjockaste stället – inte vid eventuella ben – och mät temperaturen.På www.weber.com hittar du en översikt över olika innertemperaturer för olika slags kött. Tänk på att temperaturen i regel stiger 3–5 °C efter det att köttet har tagits av grillen och fått vila i några minuter.
Beskrivning
Uppgift saknas
Fördelar
Uppgift saknas