Weber Original Björnklor Stål/Svart
Björnklor från Weber som används för att dra isär köttfibrerna i klassikern pulled pork Även lämpliga för att lyfta stora stekar från grillen och över till skärbrädan.
Specifikation
>”Klor” i rostfritt stål
>Plasthandtag
>Längd: 14,5 cm
>Tål maskindisk
Tips
Tillsätt lite äppeljuice och lite extra rub när du har dragit isär köttfibrerna från varandra. Sötman från äppeljuicen passar perfekt till köttet och intensifierar smaken.
Beskrivning
Den amerikanska BBQ-klassikern pulled pork är mer populär än någonsin. Det annars oaptitliga köttstycket förvandlas på grillen till något av det allra yppersta på smakbarometern, och allt fler vill prova på utmaningen att tillaga det själv. Processen tar över 16–18 timmar och är en ren övning i att kontrollera grillens temperatur, så att köttet får ligga och gotta sig i röken under lång tid. Den här metoden resulterar nämligen i att fett och senor i köttet smälter bort och ersätts av en intensiv mörhet och läcker röksmak. Pulled pork är och förblir en av den amerikanska barbecuens riktiga mandomsprov ... men egentligen är det faktiskt inte särskilt svårt. Med björnklorna från Weber Originalblir det enkelt att dra isär det varma köttet när tiden är inne. Klorna lossar köttet försiktigt och skiljer fibrerna åt utan att du behöver ta i köttet med händerna. Du får ett gott grepp om halssteken och kan även använda klorna till att lyfta stora köttstycken från grillen och över till skärbrädan. Det här är en pryl för riktiga grillmästare!
Fördelar
Perfekta när du vill dra isär pulled pork utan att bränna fingrarna på det heta köttet | Ger ett utmärkt grepp om köttet, så att kunden slipper lägga lika mycket energi på att dra isär köttfibrerna från varandra | Kan även användas till att bära stekar från grillen och över till skärbrädan | Enkla att rengöra – tål maskindisk